Wijze van betaling | Tennis-Point
Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Nieuw artikel is aan de winkelwagen toegevoegd

Wijze van betaling

Bankverbinding

Rabobank
Rekeninghouder: Tennis-Point
Rekening: 1299.50.173

SWIFT/BIC-code: RABONL2U
IBAN: NL65RABO0129950173

iDEAL

Eenvoudig, betrouwbaar en veilig online betalen met iDEAL!

iDEAL is een standaard betaalmiddel voor veilige directe online-betalingen.
Naar je betaalgegevens zal worden gevraagd na het afronden van je bestelling.

N.B.: om de veiligheid van je bankgegevens te garanderen sturen wij je door naar de website van onze gecertificeerde partners. We slaan op onze website geen bankgegevens van je op.

Creditcard

De betaling per creditcard is één van de meest populaire betaalmethoden op het internet. Registratie is niet nodig. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen, maar uitsluitend gebruikt voor het betalingsproces. Het desbetreffende kredietinstituut wordt direct na het versturen van de bestelling belast met het innen van het factuurbedrag. Wij accepteren de volgende creditcards: VISA, American Express en EuroCard/MasterCard.

Vooruitbetaling

De vooruitbetaling is de gewenste betaalmethode voor alle klanten die weten wat ze willen. Zodra de betaling is verricht, wordt de order snel verzonden.

PayPal

Het online betaalsysteem overtuigt door een gemakkelijke en snelle afhandeling. De identiteit van de PayPal-account wordt gedefinieerd door het e-mailadres van de klant. Betalingen via PayPal worden onmiddellijk gecrediteerd , daarom ontstaan geen wachttijden als bij een bankoverschrijving.

Betalen bij aflevering

U kunt betalen bij de levering van uw zending, direct aan uw deur.
Een administratieve vergoeding van 7,- €.