Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Nieuw artikel is aan de winkelwagen toegevoegd

Wilson tennistassen

(67 Artikel)
  • Filter
1 2

Wilson tennistassen voor elke training of wedstrijd

Om op alle facetten van het tennis voorbereid te zijn, heb je een grote verzameling aan kleding, schoenen en accessoires nodig. Heb je bijvoorbeeld de juiste tennisschoenen in huis voor als je met je competitieteam op gras, gravel of hardcourt moet spelen? En heb je een luchtige outfit klaarliggen voor als de temperaturen voorbij de 30 graden gaan en je nog een set moet spelen? Maar ook: heb je de juiste tennistas bij de hand? Wilson is één van de merken die alles heeft voor de tennisser. Zowel de beginnende recreant als de ervaren professional vindt tussen de Wilson tennistassen gemakkelijk zijn of haar favoriete exemplaar. Het Amerikaanse Wilson is al meer dan een eeuw lang een bekende naam in de sportwereld. Het bedrijf werd in 1913 opgericht en startte met het maken van viool- en racketsnaren. Wilson groeide niet veel later uit tot een specialist in tennisrackets. Maar ook voor een andere sport kun je goed terecht bij dit merk. Tennis-Point heeft in ieder geval een mooie selectie gemaakt van Wilson tassen: van rugzak tot rackettas.

Koop online jouw ideale tennistas van Wilson

Wilson heeft tassen voor iedere situatie waar je als tennisspeler in terecht kunt komen. Heb je als beginnend speler een afspraak voor een vriendschappelijke partij op je eigen tennisclub? Dan biedt de Wilson Pro Staff rugzak vast voldoende ruimte. Hierin kun je makkelijk één racket meenemen. De handige vakjes aan de buitenkant helpen je om snel kleine spulletjes terug te vinden. Is je tennisdoel serieuzer van aard en wil je de garantie van één of meerdere reserverackets? Dan zijn er mooie rackettassen te verkrijgen. Deze Wilson tennistassen zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo heb je misschien genoeg aan drie rackets tijdens een toernooi. Daarnaast zijn er tassen die ruimte bieden aan zes, negen, twaalf of zelfs vijftien tennisrackets. Overigens kun je ook Wilson tennistassen voor junioren online kopen. In de webshop vind je een compleet aanbod voor ieder type tennisser. Kijk dus snel rond en zie hoe eenvoudig je een nieuwe tennistas voor een aantrekkelijke prijs kunt bestellen. Koop je jouw tas van Wilson bij Tennis-Point? Dan weet je zeker dat je hem snel in huis hebt!

Filter