Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Nieuw artikel is aan de winkelwagen toegevoegd

HEAD tennisrackets

(134 Artikel)
  • Filter
1 2 3 4

Een kennismaking met HEAD tennisrackets

HEAD tennisrackets worden oorspronkelijk geproduceerd door HEAD NV, een international sportmerk dat vooral bekend is vanwege de productie van haar kenmerkende sportkleding zoals alpine skin en andere sportartikelen zoals de HEAD tennisracket. HEAD NV heeft momenteel haar hoofdkantoor in Oostenrijk en Nederland en heeft meer dan duizend medewerkers die een aantal van de beste nieuwe tennisrackets in de wereld produceren.

HEAD tennisrackets zijn altijd alaAnders geweest!

HEAD Rackets zijn bekend om hun geavanceerde technologie en de mogelijkheid om iets nieuws aan de sport toe te voegen. Hun geschiedenis brengt ons terug naar de jaren 1960 toen het bedrijf de eerste tennisracket creëerde met een aluminium frame, dat ultieme sterkte aan het racket gaf. Het idee werd zo radicaal dat het zelfs werd geïntroduceerd in de US OPEN in 1969. In 1997, overtrof het bedrijf zichzelf met het creëeren van de eerste tennisracket gemaakt van titanium en grafiet. Met zo’n dergelijk geavanceerde manier van denken, werden HEAD tennisrackets een publieksfavoriet en worden zij nog steeds vertrouwd door duizenden spelers wereldwijd. Internationale spelers zoals José Acasuso, Gilles Simon, Novak Djokovic, Andy Murray, Tsvetana Pironkova en Maria Sharapova vertrouwen op HEAD tennisrackets om hun concurrenten altijd een stap voor te zijn in het spel. U kunt ook rekenen op de geavanceerde technologie van het merk om uw spel naar een heel ander niveau te tillen!

HEAD tennisrackets online kopen

U hoeft geen tennisracket winkel in uw stad te bezoeken of naar een andere stad te reizen om uw volgende HEAD tennisracket te kopen. Bestel online uw favouriete type HEAD tennis racket: Graphene XT Speed, Instinct, Graphene Radical en Prestige, en verwen uzelf met onze hoge kwaliteit en eersteklas rackets die een geweldig spel garanderen, tegen de meest betaalbare prijs. Bij Tennis-Point, hebben we een overweldigende collectie aan tennisrackets waaruit u uw favoriete HEAD tennisracket kan kiezen.

Filter