Retourenservice | Tennis-Point
Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Nieuw artikel is aan de winkelwagen toegevoegd

Retourenservice

JPRS

Artikelen retour zenden - eenvoudig en kosteloos

Om de retouren zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Tennis-Point een retourenservice voor je. In een paar eenvoudige stappen leggen we je uit hoe je de goederen zonder problemen en eenvoudig naar ons terug kunt sturen.

Retouren Service

Maak hier de documenten voor de retourzending aan

Voor het geval dat het opstellen van je retour documenten niet lukt kun je deze hier verkrijgen (dit betreft ook de klanten van beslist). Vul je gegevens in op de site van DHL en click op 'E-Mail absenden'. Je ontvangt een e-mail met je retour label. Deze kun je printen en op je pakket plakken.

Stap 1

Documenten aanmaken en printen

return_step1

Print de documenten voor de retourzending en voeg de retoursbon bij de artikelen die je terugstuurt.

Stap 2

Retourssticker opplakken

return_step1

Om er zeker van te zijn dat je retourzending bij ons aankomt, plak je de retourssticker goed zichtbaar op de doos/verpakking. Je kunt de sticker gewoon over het oude etiket plakken.
Vergeet vooral ook niet ‘om het’ herroepingsformulier te printen en dit formulier volledig ingevuld samen met de retoursbon bij het pakket te voegen.

Stap 3

Pakket verzenden

return_step3

Lever je retourzending gratis af bij een vestigingen van de door jou geselecteerde bezorgdienst.
N.B.: Bewaar het verzendbewijs totdat je een bevestiging hebt ontvangen dat je retourzending bij ons is binnengekomen.