Geld-terug-garantie | Tennis-Point
Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Nieuw artikel is aan de winkelwagen toegevoegd

Geld-terug-garantie

Voorwaarden van de "30-dagen geld-terug-garantie"

  1. Buiten de wet over het herroepingsrecht van de klant om, verlenen wij je het recht om de aan ons afgegeven contractuele verklaring binnen verdere 30 dagen in tekstvorm te herroepen (bijv. per brief, fax, e-mail).
  2. De verlengde termijn van 30 dagen begint na het verstrijken van de wettelijke onafhankelijke herroepingstermijn van 14 dagen, waarbij de tijdige verzending van de herroeping of de zaak voor de verlengde termijn van 30 dagen voldoende is.
  3. De herroeping moet worden gericht aan: Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442, Herzebrock-Clarholz, Duitsland, Fax: +49 (0) 5245 / 8353 - 499, E-mail: info@tennis-point.nl
  4. Producten moeten bij het nastreven van het contractuele herroepingsrecht in hun originele verpakking (tenzij de goederen in daarvoor geschikte verpakkingen is afgeleverd), compleet, ongebruikt (als het bij de levering om nieuwe goederen gaat) en onbeschadigd zijn. Jouw wettelijke garantierechten blijven onaangetast, als de geleverde goederen reeds bij levering gebrekkig waren.