Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Nieuw artikel is aan de winkelwagen toegevoegd

Ana Ivanovic Outfits

(1 Artikel)
  • Filter

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic (6 November 1987) is een grote Servische tennisser, won de harten van de fans dankzij zijn vakmanschap op de rechter. Op het ogenblik nam Ana Ivanovic de hoge 16-de plaats in de wereld ranking in het enkelspel en dubbelspel in 545. 9 juli 2009 jaar het beheerd tot wereld nr. 1 in het enkelspel (de hoogste ranking in het dubbelspel is nr. 50, 25 September 2006). Vanwege haar 15 Palmares en 5 ITF. Ana Ivanovic is zonder twijfel een van de iconische cijfers in wereld tennis. Editie van tijd opgenomen in 30 legendes van vrouwen Tennis: Verleden, heden en toekomst "(30 legendes van vrouwen tennis: verleden, heden en toekomst); Ze is ook op de lijst van Top 100 Mathew Cronin grootste spelers ooit (top-100 beste tennisspelers aller tijden). Het lijdt geen twijfel dat de stijl van tennisspeler Ana Ivanovic is uniek omdat hij veel sport toppen heeft bereikt en nog steeds uitstekende vooruitzichten heeft. Haar doorbraak toernooi Zurich Open van 2004, waar ze de overwinning gevierd. Servische vrouw was ook de winnaar van de 2008 Frans Open. En je kunt niet zeggen dat de carrière van Ana Ivanovic altijd strak, maar nog steeds beheerd om te overwinnen moeilijkheden en ga terug naar het jaar 2014 nieuwe overwinningen en hoopt voor een mooie toekomst in de sport is geweest. Maar omdat wij niet zelfs twijfel dat er nog niet de tijd zal het leren zelf op grote tennistoernooien in de wereld-de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open.

Tennis producten en de stijl van Ana Ivanovic

Servische vrouw begon haar professionele carrière in het jaar 2003, treinen onder leiding van Dejan Petrovic. Ze is ongelooflijk goed bij het spel van de lijn, en vaak zeer agressief. Een stellaire atleet weet hoe groot een bijdrage aan adres door een correct gekozen uitrusting en accessoires. Wanneer het Hof over het hoofd zien ongeveer gelijk is aan de vaardigheid van de tegenstander, geen match voor afbreuk te doen. Zoals, bijvoorbeeld, tennis schoenen en kleding. De eerste drie jaar van zijn professionele carrière (tot 2006) Dejan Petrovic geprofiteerd van Nike producten, maar nu liever adidas, waarmee het een levenslang contract getekend. Ook een Sportvrouw met de 2008 jaar Rolex samenwerkt. Nou, wanneer het gaat om de selectie van hoge kwaliteit tennisracket, Dejan Petrovic gebruikt Yonex-Yonex EZONE AI 98 (eerder gespeeld Wilson modellen). Kwalitatief hoogwaardige "merch" kunt atleet blijven vertrouwen in alle situaties op de rechter.

Ana Ivanovic outfits bij Tennis-Point

In Tennis-Point uw aandacht heeft een ruime collectie van gevarieerde tennis uitrusting van wereldleiders. Nu het vinden van een geschikte tennis racket net zo ooit: u net genoeg om te gaan profiteren van flexibele filter en sorteren van de goederen op de vereiste criteria. By the way, op de Tennis-Point zijn er ongelooflijke kortingen, zodat je een gratis hoge kwaliteit tennis krijgen kunt "werktuig". Mis niet de grote kans ideaal voor te bereiden voor toekomstige conflicten.

Filter